top of page
Schermafbeelding 2020-10-30 om 09.34.18.

Sanitair

Een verkwikkende douche alvorens de dag begint... ? Of liever een deugddoende douche op het einde van de dag! Of ontspant u liever in een warm en vol comfortabel trendy ligbad? U kan gerust zijn, want bij Luyts verwarming & sanitair hebben we de kennis en know how om van uw badkamer een pareltje te maken. Een prachtige badkamer rechtstreeks van uw vakman, praktisch in gebruik en in onderhoud, veel opbergruimte, warm èn vakkundig en vlekkeloos geïnstalleerd met de beste materialen zodat u er lang en zorgeloos van kan genieten.

In de toonzaal van onze groothandel kan u veel ideeën opdoen. Baden, douches, meubels, kraanwerk, u vindt er alles tentoongesteld volgens merk, stijl én budget. De binnenhuisarchitecten ter plaatse begeleiden u doorheen het gamma, en helpen u om voor uw ruimte het beste ontwerp te verkrijgen. Maar ook bij onze realisaties zitten projecten die zeker de moeite waard zijn, en u misschien kunnen inspireren!

Elk Luyts badkamer is origineel, en een persoonlijke verwezenlijking van smaak en behoefte! Wij zijn alvast uw garantie op een perfect geplaatste badkamer, afgewerkt tot in de puntjes! En is uw huis ouder dan 10 jaar? Dan kunnen wij alles offereren aan 6% btw.

Koptekst 1

bottom of page