top of page

wie we zijn

Luyts verwarming & sanitair is als kleine onderneming actief in alle facetten van HVAC sinds 2016Met het vakdiploma 'loodgieterij en bedrijfsbeheer' op zak kon Tim Luyts na school menig jaren praktijkervaring op doen bij gerenommeerde installatie bedrijven. Door de constante vraag 'voor&na' was de stap naar het het uitoefenen van de werkzaamheden op zelfstandige basis een logisch vervolg.

Echtgenote Inne stapte in het bedrijf voor het verzorgen van de administratie.

In 2019 werd het nieuwbouw magazijn te Gierle de nieuwe thuisbasis, en vervolledigden schoonbroer Kevin en technieker Tom het team.

1fe3eb0e-82b5-4604-96e1-4324b2d2b2da.jpg

Sindsdien staan we met ons 4-koppig team garant voor duurzame installaties geplaatst volgens de laatste norm in nieuwbouw- of renovatieprojecten, voor particulieren of in onderaanneming.

Onze specialisatie ligt in installatietechniek, herstelling, onderhoud en elektriciteit.

​​
Voor het 2-jaarlijks onderhoud van uw gasinstallatie hebben we erkend technici in huis en leveren we uw wettelijk reinigings- en verbrandingsattest af. Bij de opstart van uw nieuwe verwarmingsinstallatie ontvangt u een officieel indienststellingsrapport, en voor  uw premie-aanvraag de nodige formulieren met RESCert-certificeringsnummer.

ons team

IMG_1898%202_edited.jpg

Tim

zaakvoerder
installateur

IMG_1855.jpg

Inne

administratie
 

lightX.JPEG

Kevin 

installateur 

(super)gast 1

lightX_edited.png

Tom 

technieker

(super)gast 2

Interesse om ons team te vervolmaken?

email ons:

info@luytsverwarming.be
 

Onze merken

vasco-logo.jpg.webp
Unknown-1.jpeg
thermia_logo.jpg
Unknown.png
bottom of page